Forum Index
Hyundai Accent Club of Malaysia
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

"gulk gulk" sound when accelerating

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Wheel, Tyre, Suspension & Safe Operation
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sharpfish
General Member


Joined: 17 Feb 2006
Posts: 26

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 6:49 pm    Post subject: "gulk gulk" sound when accelerating Reply with quote

HI, No sure whether post at the correct folder or not...

My 3 years old accent encounter "gulk gulk" sound when accelerating from complete stop. the sound only happen at that time, not when the car had been smooth.

Mechanic said could be the problem from the font car axle, but he cannot confirm, scared he will spoil other parts, I would like to check with you guys whether you encounter this problem b4 i let them operate my car....

This problem had been a few months already....

Please help.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
david
Club Founder


Joined: 09 Jan 2005
Posts: 3316
Location: 3rd rock from sun

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 12:13 am    Post subject: Reply with quote

send ur car to KBSC 223 for confirmation and warranty claim (if any)
_________________
.: Safety, Handling and Performance - The Art Cycle of Car Modifications :.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sharpfish
General Member


Joined: 17 Feb 2006
Posts: 26

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks... warranty no more... but will send to check when i got time.
Back to top
View user's profile Send private message
chriscctan
General Member


Joined: 16 Sep 2007
Posts: 10

PostPosted: Fri Nov 02, 2007 1:10 pm    Post subject: funny sounds Reply with quote

Hi
does the sound come from rear or front of your car? I think i have the same problem like yours, i have had it for months and only happen when accelerate from complete stop. I manage to track it and zoom down to passenger (near the safety belt). I still cant figure our what cause it.

60K - mileage, 3.5 years old.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Wheel, Tyre, Suspension & Safe Operation All times are GMT + 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group